
Уха по-фінськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сьомга шматок
700 г.
Картопля фасована
350 г.
Палички овочеві Vita Verde Морква та селера 180г
70 г.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
20 г.
Сіль морська Kamis в млинку 90г
5 г.
Цибуля ріпчаста молода
1 шт.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200 мл.
Морква
80 г.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
20 мл.
Кріп 70г
10 г.
Спеція Перець чорний мелений
2 г.
Етапи приготування
01
Хвости, голову та хребти риби помити, залити водою та варити. Як тільки з'явиться піна, зняти її. Варити бульйон 30-40 хвилин. Окремо взяти моркву, ріпчасту цибулю та кореневу селеру дрібно порізати та припустити на сковорідці в невеликій кількості олії.
02
Коли бульйон приготується потрібно його процідити. Картоплю дрібно порізати та покласти в бульйон. Потім додати в бульйон зі сковорідки моркву, ріпчасту цибулю, селеру та зелену цибулю (порізану). Варити майже до готовності.
03
Потім покласти шматочки філе риби. Налити вершки, посолити, поперчити за смаком та варити уху ще 15 хвилин. Дрібно порізати кріп та додати до готової ухи.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)