
Рибний салат
Невичерпна колекція рибних салатів припускає використання не тільки різноманітної риби, але й риби, що пройшла різну кулінарну обробку. Всім відомо, що копчена риба, вабляча своїм насиченим ароматом і збуджуюча апетит, заслужено вважається однією з найсмачніших закусок. Ось з неї і будемо готувати наш салат. Крабові палички, ріпчаста цибуля і відварене «в круту» яйце складуть чудову компанію копченій рибці. Класична заправка у вигляді майонезу із зеленню додасть страві завершений смак і ніжну консистенцію. У підсумку Вас очікує ситний і смачний салатик, який здивує багатством смаків і насиченим ароматом. Завдяки ефектному вигляду він відмінно виглядатиме на святковому столі.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сьомга Norven холодного копчення філе-шматок 180г
300 г
Крабові палички вагові
300 г
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
120 г
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Яйця зварити «в круту», а потім охолодити. Очистити яйця і відокремити білки від жовтків. Білки нарізати часточками або кубиками. Рибу нарізати на пластиночки або великі кубики. Зелень промити, просушити, дрібно нарізати.
02
Крабові палички нарізати скибочками. Змішати в мисці рибу, білки, крабові палички і зелень. Додати сіль і майонез, а потім обережно перемішати. Викласти салат на порційні тарілки і прикрасити тертим жовтком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)