
Сирні коржики
Сирні коржики стануть, як закускою для гарячої страви, так і окремою повноцінною стравою, склавши чудову компанію ранковій або обідній каві. Вони не тільки ситні, але і корисні.
Сир стане відмінним джерелом вітамінів, подарувавши вам кальцій і безліч корисних елементів, поліпшивши діяльність мозку, зміцнивши нігті і волосся. А шинка дасть організму сили, як і будь-яке інше м'ясо.
Готувати коржі дуже легко і не потрібно переживати через форму.
Якщо ви любитель болгарського перцю, можете його додати в процесі приготування, дрібно порізавши. Цей овоч додасть смаку пікантності і яскравого кольору самій страві.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кефір Зарог 2,5% 870г
1 ст.
Сіль Єгипет
0.5 ч. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
0.5 ч. л.
Сода харчова 500г
0.5 ч. л.
Сир твердий Грана Падано 32%
1 стакан
Шинка Argal Йорк Сендвіч
1 стакан
Борошно 7 1кг
2 ст.
Етапи приготування
01
У кефір додати сіль, цукор, соду, добре розмішати.
02
Додати сир твердий натертий і борошно. Добре перемішати.
03
Отримане тісто розділити на колобки, розкачати невеликий коржик (можна посмажити так), покласти начинку. З'єднати краї і трохи розкачати.
04
Смажити в попередньо розігрітій сковороді на рафінованій олії з 2-х сторін на середньому вогні, накривши кришкою.
05
Можна покласти сир іншого виду, теж дуже смачно. Тут ваша фантазія!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)