
Брокколі з мусом з сиру
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
100 г
Сьомга слабосолена 100г
50 г
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
50 мл
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
1 шт.
Капуста Брокколі
200 г
Лимон
20 г
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Брокколі помити і розібрати на суцвіття. Покласти їх у киплячу підсолену воду і варити близько 10 хвилин. Потім злити воду і відкинути на друшляк.
02
Сир натерти на тертці. Викласти половину сиру в сковорідку чи сотейник, додати вершки і на дуже маленькому вогні прогріти до розчинення сиру. Додати жовток і добре перемішати.
03
Вимкнути вогонь і перемістити все в чашу блендера. Додати нарізану шматочками рибу, сіль, перець і подрібнити все до однорідного стану. Викласти на тарілку брокколі, полити соусом і посипати другою половиною сиру.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)