
Африканський гороховий суп із яблуками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2 шт.
Масло вершкове домашнє
3 ст. л.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
1 шт.
Карі Carmencita 40г
1 ч. л.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
500 мл.
Борошно пшеничне вищий гатунок
1 ст. л.
Пюре Milupa Зелений горошок 125г
200 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець білий мелений
за смаком
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
3 ст. л.
Зелень мікс 100г
1 пучок
Етапи приготування
01
Курячий бульйон довести до кипіння. Додати горошок, варити до готовності, остудити і подрібнити в блендері.
02
Цибулю подрібнити, обсмажити на вершковому маслі. Яблука помити, очистити, нарізати кубиками. Додати в сковороду до цибулі, всипати борошно, перемішати, протушкувати.
03
Додати яблучно-цибульну суміш у суп, довести до кипіння, потім варити 10 хвилин. Додати сіль і перець за смаком. При подачі прикрасити свіжою зеленню і додати вершки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)