
Йоркширський пудинг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
125 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
75 мл.
Вода негазована Аквуля 2л
75 мл.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Сіль Єгипет
1 щіпка
Етапи приготування
01
Яйця злегка збити виделкою, посолити, влити половину молока, змішаного з водою. Всипати просіяне борошно. Розтерти вінчиком, щоб не залишилося грудочок.
02
Влити решту рідини, злегка збити вінчиком. Залишити при кімнатній температурі на 20 хвилин.
03
У кожну формочку покласти по шматочку масла і поставити в розігріту до 220°C духовку на 5 хвилин.
04
Наповнити форми борошном на третину. Повернути в духовку і випікати 15 хвилин. Готові пудинги повинні мати вигляд тарілочок з поглибленням для начинки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)