Літній торт
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
400 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Борошно 7 1кг
500 г
Сіль Єгипет
3 г
Молоко згущене варене
350 г
Цукерки Toffifee білий шоколад 125г
400 г
Цукрова пудра Aro 250г
2 ст. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
30 мл
Полуниця
100 г
Варення з чорниці 350г
100 г
Вишні упаковка 500г
100 г
Черешня червона
100 г
Етапи приготування
01
Розм'якшене вершкове масло добре розтерти з цукром, додати сіль, одне ціле яйце і один жовток і перемішувати, поступово додаючи борошно. Тісто повинно вийти однорідним і достатньо пружним.
02
Духовку розігріти до 200 градусів.
03
Тісто розділити на 3 частини і покласти на 15 хвилин у холодильник. Розкатати коржі товщиною 4-5 мм потрібної вам форми (на фото круглої форми) і випікати на пергаментному папері (це важливо) близько 10-15 хвилин.
04
Гарячі коржі повністю охолодити.
05
Ретельно збити м'яке вершкове масло з банкою вареного згущеного молока. Умовно розділити отриманий крем на три частини і рівномірно змастити коржі майбутнього торта.
06
Залиште його просочуватися, а тим часом підготуйте ягоди. Їх потрібно ретельно помити і добре висушити (можна покласти на паперовий рушник).
07
На водяній бані розтопити плитки білого шоколаду, додати 30 мл молока і дві столові ложки просіяної цукрової пудри. Довести отриману суміш до однорідної консистенції і залишити вистигати (але стежте, щоб вона не застигла, а просто охолола).
08
На готові змащені коржі частинами вилити білу глазур і рівномірно розподілити її по всій поверхні торта і прикрасити ягодами. Готовий торт потрібно поставити в холодильник як мінімум на годину для того, щоб глазур застигла.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів













 (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)