
Суп із запеченого перцю і томатів
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Перець Каппа солодкий
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Часник
3 зубчики
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Картопля фасована
2 шт.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
200 мл.
Ковбаса куряча копчена
1 шт.
Грінки Герчак святкові 12шт
для подачі
Етапи приготування
01
Прогріти духовку до 200°С. У формі для запікання розкласти перець, цибулю, часник цілком. Скропити оливковою олією, запікати 25 хвилин, поки шкірка перцю не потріскається.
02
Замотати гарячий перець у термостійку плівку на 5 хвилин, щоб він розм'як під власним паром. Потім очистити від шкірки, насіння, внутрішніх перемичок. Очистити часник.
03
Перекласти запечені інгредієнти в сотейник з томатами, картоплею, нарізаною кубиками, і бульйоном. Довести до кипіння і 15 хвилин готувати на середньому вогні, до готовності картоплі.
04
Перемістити разом з рідиною в блендер і все збити до однорідності. Ще раз прогріти в сотейнику .
05
На сильно розігрітій сковороді обсмажити шматочки ковбаси по 1 хвилині з кожної сторони. Подавати суп зі шматочками ковбаси і грінками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)