
Шоколадно-гречаний торт із зефіром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно гречане World's Rice 900г
50 г.
Какао-порошок Аромікс 100г
2,5 ч. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
2,5 шт.
Спеція Кориця мелена
за смаком
Розпушувач тіста Добрик 15г
за смаком
Сир кисломолочний Домашній
6,5 ст. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
2 ст. л.
Зефір Подарунковий
1 шт.
Кава розчинна 70г
за смаком
Етапи приготування
01
У мисці збити 1 ст. л. цукру з яйцями. Окремо змішати борошно, розпушувач, какао-порошок і корицю. Поступово додавати борошняну суміш до яєчної, постійно помішуючи.
02
Застелити деко для випікання харчовим папером, змастити його олією, викласти тісто на деко, поставити в розігріту духовку, випікати до готовності. Після, остудити.
03
Корж розрізати на дві частини. Змішати 1 ст. л. цукру з сиром, влити молоко, перемішати до однорідної маси.
04
Зефір розділити на дві половинки, кожну розрізати уздовж ще на дві частини. Каву розвести з теплою водою. Просочити нижній корж кавою, викласти зефір, зверху добре змастити сирною сумішшю, накрити зверху другим коржем, його також просочити кремом. Готовий торт поставити на кілька годин в холодильник.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)