
Шніцель зі збірних овочів у молочному соусі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста білокачанна
75 г.
Морква
50 г.
Огірки солені
40 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
75 мл.
Масло вершкове домашнє
20 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
5 г.
Яйце куряче С0 1шт
0,5 шт.
Крупа манна Терра марка М 800г
10 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
15 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
5 г.
Етапи приготування
01
Нашаткувати моркву, розігріти сковороду з вершковим маслом, висипати моркву в сковороду, влити трохи води, протушкувати, перекласти в миску.
02
Капусту нашаткувати, додати в розігріту сковороду, влити 20 мл. молока, також протушкувати. Перекласти до моркви.
03
У суміш моркви і капусти додати яйце, манну крупу, цукор і попередньо натертий огірок. Ретельно перемішати всі інгредієнти, сформувати шніцелі.
04
Змішати в мисці молоко, яке залишилося, всипати 5 г. борошна. Викласти шніцелі у форму для випікання, залити зверху молочним соусом, посипати тертим сиром, випікати в духовці до повної готовності.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)