
Простий сирний пиріг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
1,5 склянки
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 склянка
Масло вершкове домашнє
100 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1ч. л.
Сир кисломолочний Домашній
500 г.
Сметана ХМЗ 20%
1 склянка
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Цукор ванільний Auchan 8г
1 ч. л.
Родзинки
50 г.
Цукати асорті
50 г.
Етапи приготування
01
Вершкове масло залишити при кімнатній температурі до розм'якшення, потім з'єднати з половиною склянки цукру і розтерти.
02
Борошно з'єднати з розпушувачем і просіяти все в миску з маслом і цукром.
03
Перемішати все руками до тих пір, поки не утвориться борошняна крихта.
04
Сир пропустити через сито або розтерти блендером до пастоподібного стану.
05
Додати сметану, перемішати.
06
Білки відокремити від жовтків. Білки покласти в холодильник, а до жовтків додати сир та сметану та ще раз все добре розтерти.
07
Охолоджені білки збити з цукром у таку густу піну, щоб при нахилі миски вони не виливалися.
08
З'єднати білки з сирною масою і акуратно перемішати знизу вгору в одному напрямку, щоб білки не осіли.
09
Якщо використовуються цукати або родзинки, додати їх у начинку. Родзинки попередньо потрібно замочити в окропідо набухання, цукати нарізати на дрібні шматочки.
10
Духовку розігріти до 180°С.
11
У форму (можна також використовувати деко) насипати шар борошняної крихти, залишивши 1/3 тіста.
12
На крихту викласти сирну начинку.
13
Зверху знову присипати крихтою, що залишилася, рівномірно розподіливши її.
14
Випікати в розігрітій духовці приблизно 25-30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)