
Лінива пахлава
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
200 г.
Сметана ХМЗ 20%
200 г.
Сода харчова 500г
0,5 ч. л.
Борошно пшеничне вищий гатунок
400 г.
Волоський горіх
200 г.
Родзинки
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
300 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Ванілін Pripravka 2г
1 г.
Етапи приготування
01
Ретельно промити родзинки в холодній воді, залишити у воді до набрякання, потім висушити на паперовому рушнику.
02
Погасити соду в сметані, додати борошно, порізати розм'якшене вершкове масло. Замісити тісто. Розділити на дві частини, одна повинна бути трохи більшою за іншу.
03
У мисці змішати родзинки, подрібнені волоські горіхи, всипати цукор вбити яйце. Перемішати.
04
Змастити форму для випікання маслом, викласти більшу частину тіста, зробити також бортики по стінках форми. Зверху на тісто викласти начинку із горіхів, зверху викласти розкатану меншу половину тіста.
05
Збити яйце, змастити ним верхній шар тіста, поставити форму в духовку на 40 хвилин, випікати при температурі 220ºС. Потім готову пахлаву остудити і нарізати шматочками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)