
Коврижка з варенням
Коврижка з варенням - це солодка випічка з дитинства, для приготування якої не потрібно великої кількості дорогих продуктів, зусиль і тимчасових витрат. Варення можна використовувати будь-яке: абрикосове, порічкове, малинове і т.д. У приготуванні суміші для даної випічки важливо дотримуватися послідовністі у використанні інгредієнтів. Спочатку в варення додають соду, потім цукор і сіль. Після все перемішують. Потім додають яйця, і поступово перемішуючи, всипають борошно. Щоб суміш вийшла повітряною, використовують міксер. Коврижка виходить дуже ароматною і м'якою, злегка вологою. Цей пиріг просто ідеально підходить для сімейного чаювання!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
7 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
5 ст. л.
Чай чорний Auchan 2г
200 мл.
Варення з гарбуза 420г
3 ст. л.
Олія соняшникова салатна 500мл
3 ст. л.
Спеції Сіль чорна
за смаком
Цукрова пудра Aro 250г
за смаком
Етапи приготування
01
Змішати в мисці всі інгредієнти, суміш повинна бути рідкою.
02
Форму для випікання змастити олією і присипати борошном. Викласти суміш у форму.
03
Поставити в духовку на 20 хвилин при температурі 200°C. При подачі посипати зверху цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)