
Баклажани пармеджано
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баклажани фасовані
2 шт.
Помідор
2 шт.
Сир Славія Моцарела 50%
150 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
100 г.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
100 мл.
Базилік Kotanyi подрібнений 9г
20 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Баклажани нарізати кружечками приблизно 0,7 см.
02
Злегка обсмажити на соняшниковій олії.
03
На помідорах зробити хрестоподібний надріз і зняти з них шкірку.
04
Очищені помідори і моцарелу нарізати кружечками.
05
Сир натерти на терці.
06
Скласти в форму для запікання по черзі - баклажан, помідори, моцарелу. Посолити і поперчити. Зверху посипати натертим сиром і відправити в духовку. Запікати до золотистої скоринки при температурі 200°C. Перед подачею прикрасити гілочкою базиліка.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)