
Тайський кокосовий суп із карі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шиїтаке свіжі 200г
5 шт.
Лайм
1,5 шт.
Кокос, шт
3 шт.
Шампунь твердий Cosmia Bio з екстрактами лаванди та імбиру 85г
1,5 ч. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
100 мл.
Сік лайму Casa Rinaldi 200мл
2 ст. л.
Фініки Ronik 1кг
3 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Соус соєвий Chong 1л
1 ст. л.
Часник
2 шт.
Карі Carmencita 40г
1 ч. л.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
3 шт.
Спеція Перець чорний мелений
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Замаринувати гриби в соку половини 1 лайма і солі.
02
Подрібнити м'якоть кокоса в блендері, змішати з молоком кокоса.
03
Додати до кокосу імбир, сік лайма, олію, фініки, посолити, додати соєвий соус, часник, карі і чилі.
04
Всі інгредієнти змішати в блендері. Дістати гриби з маринаду, додати в загальну суміш, додати нарізаний лук.
05
Поставити на вогонь суп, нагріти, не доводити до кипіння.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)