
Суп-пюре з квасолі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Квасоля вагова
600 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2 шт.
Селера корінь
1 шт.
Корінь петрушки
1 шт.
Морква
4 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
6 ст. л.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
160 мл.
Петрушка 70г
2 ст. л.
Вода негазована Аквуля 2л
1,5 л.
Етапи приготування
01
Квасолю необхідно попередньо замочити на ніч у воді, після відварити.
02
Цибулю, коріння селери і петрушки, а також моркву нарізати кубиками, відварити до готовності, потім протерти блендером до пюреподібної консистенції разом із відвареною квасолею.
03
Борошно необхідно просіяти, розігріти сковороду з олією, висипати борошно, обсмажити, додати трохи бульйону, в якому варилися овочі, додати в сковороду овочеве пюре, готувати протягом 4-5 хвилин. Додати сіль за смаком. До супу подають грінки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)