
Суфле з курячої грудинки
Суфле - страва, яка прийшла до нас із французької кухні. Слово "суфле" перекладається із французької мови як "повітряний". Ця якість суфле - повітряність досягається завдяки додаванню в страву збитих яєчних білків. Суфле можна умовно розділити на два види: солодкі (десерти) і несолодкі (м'ясні, грибні, рибні та ін.) Запропоноване суфле готується з курячої грудки з додаванням хліба, вимоченого в молоці. Порада: формочки для запікання заповнюйте не повністю, так як суфле збільшиться в обсягах. Суфле може "опуститися" від зміни температури, тому намагайтеся не відкривати духовку. Подавати приготовану страву можна як холодною, так і гарячою.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Грудинка куряча
1 шт.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Хліб Цар хліб Тост Вершковий 330г
1 шматок
Етапи приготування
01
Хліб замочити в молоці на 5 хвилин.
02
Куряче філе нарізати на шматочки, додати яєчний жовток і сіль, подрібнити в блендері.
03
Хліб віджати від молока, додати у фарш і знову перемішати.
04
Білок збити до стійкої піни. Додати до фаршу і акуратно перемішати.
05
Викласти масу у формочки для запікання і поставити в духовку на 30 хвилин при температурі 180°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)