
Суп із тріски з овочами по-норвезьки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2 шт.
Морква
3 шт.
Зелень мікс 100г
1 пучок
Часник
3 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
1 ст. л.
Масло вершкове домашнє
30 г.
Помідори рожеві фасовка
200 г.
Тріска
1 кг.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
3 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
2 ст. л.
Спеція Перець білий мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Рибу промити, очистити, нарізати на шматки. Помістити рибу в каструлю, поставити на вогонь, довести до кипіння, зняти пінку, варити 5 хвилин.
02
Помити цибулю і моркву, очистити, покласти в каструлю з рибою. Додати за смаком сіль. Варити протягом 30 хвилин.
03
Витягнути з каструлі цибулю і моркву, перекласти в чашу блендера, подрібнити в пюре, повернути в каструлю.
04
Розігріти сковороду, обсмажити борошно на вершковому маслі, додати також подрібнений часник. Додати борошняну суміш в суп, довести суп до кипіння.
05
У суп влити вино. Зняти шкірку з помідорів, нарізати кубиками, додати в суп. Додати за смаком сіль і перець, варити 7 хвилин.
06
Додати в суп вершки, зняти каструлю з вогню. Прикрасити подрібненою зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)