
Слойки «Курка карі з грибами»
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
300 г.
Гриби Гливи
200 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Куряче філе Алан варено-копчене
1 кг.
Тісто Рудь листкове 1000г
500 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
6 ст. л.
Карі Carmencita 40г
за смаком
Етапи приготування
01
Гриби помити, почистити, нарізати шматочками. Розігріти сковороду, налити рослинну олію, висипати подрібнену цибулю, обсмажити до золотистого кольору, додати гриби в сковороду до цибулі, обсмажити до готовності.
02
Для соусу, в миску викласти майонез, всипати приправу карі, додати гриби, перемішати.
03
Куряче філе нарізати пластинами завтовшки 0,5-1 см., посолити і поперчити за смаком, трохи відбити. Розігріти сковороду, викласти м'ясо, обсмажити до золотистого кольору.
04
Розкачати готове тісто, нарізати на прямокутники, на кожен шматочок тіста викласти шматочок м'яса, зверху викласти соус, накрити зверху половиною тіста, защипнути краї.
05
Викласти на змащене маслом деко, поставити в духовку на 15-20 хвилин, випікати при температурі 200-220°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)