
Салат із печеним часником
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
3 шт.
Паприка Kotanyi червоний солодкий перець 35г
1 шт.
Огірки солені
1 шт.
Часник
1 головка
Вино J.Hofstatter Schiava червоне сухе 0,75л
50 мл.
Волоський горіх
2 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
0,5 пучка
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ч. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Картоплю помити щіткою і варити в киплячій підсоленій воді 15 хвилин.
02
Духовку попередньо розігріти до 180°C. Часник очистити від верхнього лушпиння, укласти в формочку, засипати цукром і залити вином. Запекти в духовці 15 хвилин.
03
Порізати перець і огірок кубиками. Картоплю очистити, остудити і також порізати.
04
Викласти все в салатник, додати квасолю без рідини. Часник остудити, очистити і залишити часточками. Листя салату порвати. Все додати в салат.
05
Для заправки змішати в блендері горіхи із зеленню, додати сіль, перець, лимонний сік і оливкову олію. Залити заправкою салат і перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)