
Овочевий салат із пекінською капустою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста Пекінська
300 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
300 г.
Редис
300 г.
Огірки солені
300 г.
Яйце куряче С0 1шт
7 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
80 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Капусту помити, зняти верхні листки, дрібно нашаткувати. Посипати сіллю капусту і залишити на 5 хвилин.
02
Яблука помити і нарізати кубиками або скибочками. Редис помити, відрізати хвостики і нарізати його скибочками або кубиками.
03
Яйця відварити, охолодити, очистити, натерти на дрібній тертці. Огірки помити і нарізати невеликими кубиками.
04
Всі інгредієнти з'єднати (крім ¼ маси тертих яєць). Додати майонез, посолити за смаком і перемішати салат. Потім викласти його і прикрасити тертими яйцями.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)