
Суші з цукіні з лососем і кроповим соусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе Лосося (Сьомги) №2
350 г.
Цукіні
3 шт.
Кріп 70г
2,5 ст. л.
Лосось Paralleles копчений в олії з кропом 120г
100 г.
Огірки мариновані Aro 3л
1,5 ст. л.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
8,5 ст. л.
Оцет винний Ergon білий 250мл
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Філе натерти сіллю і перцем. Відварити в пароварці протягом 15 хвилин, до повної готовності. Після, остудити.
02
Деко застелити харчовим папером. Цукіні нарізати тонкими довгими скибочками, відварити порціями в пароварці протягом 3 хвилин. Після чого, перекласти на деко.
03
У мисці змішати майонез, 2 ст. л. подрібненого кропу, влити сюди ж оцет. Додати сіль і перець за смаком.
04
Охолоджену рибу після пароварки поламати на шматочки, додати дрібно нарізаний копчений лосось, подрібнені огірки і 0,5 ст. л. кропу, і частину приготовленого соусу. Перемішати.
05
На кожну скибочку цукіні викласти рибну масу, загорнути в рулети, викласти всі рулети на тарілку, подавати із соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)