
Картопляний салат із овочами
На перший погляд може здатися, що рецепт салату досить простий. Але ж навіть із самого звичайного можна зробити незвичайне. Достатньо мати бажання і трохи фантазії. Важливим вважається і подача страви на стіл. Навіть якщо сам салат досить простий, ви можете красиво і акуратно його прикрасити зеленню або незвичайними фігурками з овочів - і ось вже мила цікава страва готова. У такому вигляді її можна подавати не тільки своїм рідним, а й гостям. Головне - це не боятися експериментів і чогось нового. І тоді вас точно запам'ятають, як хорошу і вмілу господиню.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
250 г.
Морква
500 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
40 г.
Горошок зелений Верес 210г
120 г.
Огірки мариновані Aro 3л
100 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю і моркву зварити до готовності. Злити воду, охолодити овочі і нарізати кубиками. З горошку злити воду.
02
Огірки нарізати кубиками. Змішати інгредієнти в мисці і додати сіль, майонез. Все акуратно перемішати. Перед подачею поставити салат у холодильник мінімум на 10-15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)