
Пиріг з сьомгою і моцарелою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Геркулес листкове дріжджове заморожене 1кг
500 г
Сьомга шматок
300 г
Перець зелений фасований
50 г
Сир моцарела Lel 45%
100 г
Помідори рожеві фасовка
120 г
Сіль Єгипет
за смаком
Петрушка 70г
10 г
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Етапи приготування
01
Готове тісто повністю розморозити і розкачати в пласт. На деко викласти пергаментний папір. Покласти тісто на деко.
02
Рибу помити, відділити м'якоть від кісток і нарізати невеликими шматочками довільної форми. Викласти шматочки риби по периметру пласта за 3-4 см від країв. Потім накрити краями рибу і заліпити.
03
Помідори помити, нарізати тонкими скибочками і викласти в середину пирога. Перець помити, видалити насінну коробку і нарізати півкільцями. Викласти перець поверх помідорів і добре посолити овочі. Духовку розігріти до 180 градусів.
04
Зверху викласти кружечки моцарелли. Поставити деко з пирогом в духовку і випікати близько 20 хвилин. Потім дістати пиріг, змастити яйцем і знову поставити запікати на 15-20 хвилин. Подавати гарячим, прикрасивши зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)