
Паста з гарбузом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
150 г
Макарони Pantanella Filini 500г
500 г
Масло вершкове домашнє
50 г
Цибуля
80 г
Стебло селери
80 г
Гарбуз Хоккайдо
1 кг
Бульйон курячий Food Studio 500мл
450 мл
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Мускатний горіх Еко мелений 10г
за смаком
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
50 мл
Етапи приготування
01
Цибулю очистити, дрібно нарізати. Селеру помити, нарізати кубиками. Розтопити у великій каструлі вершкове масло на середньому вогні, додати цибулю і селеру і пасерувати кілька хвилин.
02
Гарбуз помити, очистити від шкірки і насіння. Гарбуз дрібно нарізати кубиками. Додати в каструлю гарбуз і пасерувати 2-3 хвилини.
03
Влити в каструлю курячий бульйон і довести до кипіння. Зменшити вогонь, накрити каструлю кришкою і продовжувати готувати на середньому вогні 20 хвилин. Трохи пізніше додати сіль і перець, перемішати і зняти з вогню.
04
Перелити гарбузову суміш у блендер і подрібнити. Гарбузове пюре перелити назад в каструлю. Додати в пюре вершки і варити на повільному вогні до загусання.
05
Під час приготування соусу відварити в підсоленій воді макарони. Пармезан натерти на тертці. Подавати макарони гарячими з соусом, а зверху посипати пармезаном.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)