
Мексиканський картопляний салат
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
440 г.
Авокадо 500г
1 шт.
Помідори рожеві фасовка
220 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
10 мл.
Лимон
50 г.
Часник
1 зуб.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г.
Перець чилі червоний
50 г.
Перець Каппа солодкий
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити, очистити, нарізати кубиками і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду і просушити картоплю. Авокадо помити, розрізати навпіл, видалити кісточку і очистити.
02
М'якоть розім'яти виделкою або дрібно нарізати. Часник і цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Помідори помити, нарізати кубиками.
03
Солодкий перець і чилі помити, видалити насінні коробки й нарізати кубиками. У великій мисці змішати картоплю, перці, авокадо, оливкову олію, лимонний сік, часник і цибулю. Додати сіль, перець і все акуратно перемішати, розкласти салат на порційні тарілки і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1) (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)