
Рибний салат «Рафаелло»
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе тілапії
200 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
100 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Часник
1 зубчик
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
2 ст. л.
Мигдаль
60 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Розморозити рибне філе і відварити його в підсоленій воді на маленькому вогні, приблизно 10 -15 хвилин після закипання. Остудити.
02
Поставити варити яйця і коли вони закиплять, дати покипіти протягом 10 хвилин. Потім поставити їх під холодну воду і таким чином охолодити.
03
Потім філе нарізати дрібними шматочками. Яйця і сир натерти на дрібній терці. Помістити все в салатницю.
04
Туди ж додати майонез і зубчик часнику, пропущений через прес. Посолити і поперчити за смаком. Перемішати все дуже ретельно.
05
Мигдаль залити окропом хвилин на 5. Потім злити воду і очистити від шкірки. Далі подрібнити його, але не дуже дрібно.
06
З рибної маси скачати кульки середнього розміру, а потім обваляти їх у мигдальній посипці.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)