
Вершково-грибний соус
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
100 мл.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
2 склянки
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
1 ст. л.
Сир Dziugas Пармезан 40%
3 ст. л.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
200 г.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
2 ст. л.
Цибуля
1 шт.
Часник
2 зубчика
Спеція Базилік сушений
1 ч. л.
Мускатний горіх Еко мелений 10г
0,5 ч. л.
Прованські трави Auchan 20г
за смаком
Етапи приготування
01
Гриби і цибулю дрібно порізати.
02
На соняшниковій олії підсмажувати цибулю до прозорості, додати подрібнений часник і гриби. Готувати ще 5-7 хвилин, а потім влити вершки.
03
Розчинити крохмаль у холодному молоці і влити в грибний соус. Посолити, всипати тертий пармезан, мускатний горіх, базилік, трохи уварити, щоб вийшов густий соус. Готовий соус посипати прованськими травами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)