
Шоколадний мус з морозивом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукерки Merci чорний шоколад 250г
40 г.
Цукор білий
2 ст. л.
Какао-порошок Аромікс 100г
1 ч. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
4 ст.
Морозиво Рудь: 100% морозиво + морозиво Супершоколад у лотку 500г
1 ст.
Вершки President збиті зі смаком ванілі 28% 250г
для сервірування
Шоколад молочний Millennium Very Peri з кокосовою стружкою 85г
для сервірування
Етапи приготування
01
Шоколад розтопити в мікрохвильовій печі протягом 1 хвилини, добре розмішати.
02
В розтоплений шоколад додати цукор і какао порошок, перемішати. Дати масі злегка охолонути, а потім ввести 1/4 склянки молока.
03
У блендері з'єднати шоколадну масу, молоко і 1 склянку морозива, змішувати до утворення однорідної маси.
04
Викласти шоколадну масу в порційні стакани і прикрасити шоколадний мус збитими вершками та шоколадною стружкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)