
Булочки-спіральки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
20 г.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
7 г.
Сіль Єгипет
7 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
450 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
225 мл.
Масло вершкове домашнє
40 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Етапи приготування
01
Вершкове масло з молоком розтопити на водяній бані. Змішати просіяне борошно, дріжджі, цукор і сіль. Додати борошняну суміш в молочну.
02
Довести тісто до однорідної консистенції. Скачати тісто в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити на 30 хвилин у тепле місце. Нарізати тісто на 12 частин і скачати з кожного спіраль.
03
Духовку розігріти до 190°C. Яйце з водою збити і змастити ним булочки. Деко застелити пергаментним папером. Викласти булочки, поставити в духовку і випікати близько 25 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)