
Печений інжир з червоним вином, горіхами і маскарпоне
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вино Giacondi червоне сухе 12% 3л
200 мл
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
10 мл
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г
Інжир сушений
450 г
Волоський горіх
50 г
Сир Mlekoma Маскарпоне 250г
100 г
Етапи приготування
01
Інжир помити і розрізати на половинки. У каструлю додати вино, оцет і цукор, поставити на середній вогонь. Варити, помішуючи, поки цукор повністю не розчиниться. Потім додати в каструлю половинки інжиру і варити ще близько 5 хвилин.
02
Духовку розігріти до 190 градусів. Горіхи подрібнити в блендері. Перелити сироп з фруктами у форму для випічки, посипати горіхами і поставити в духовку. Запікати близько 25-30 хвилин. Потім дістати з духовки і дати охолонути протягом 15 хвилин. Викласти інжир на тарілки, полити соусом і прикрасити сиром.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)