
Запечене авокадо з томатами під яєчним соусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Авокадо 500г
3 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
50 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
6 ст. л.
Масло вершкове домашнє
4 ст. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ч. л.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Авокадо розрізати навпіл. Видалити кісточку. Змастити поверхню оливковою олією. Помістити в розігріту до 180°С духовку на 20 хвилин.
02
Дістати з духовки, остудити. Помідори розрізати на четвертинки, видалити насіння, м'якоть нарізати кубиками.
03
Для соусу збити жовтки з білим вином. Поставити на водяну баню і збивати до легкого загустіння. Зняти з вогню і продовжувати перемішувати, вливаючи потроху тепле топлене масло. Додати лимонний сік і сіль.
04
Ложкою викласти м'якоть з авокадо в форму для запікання. Зверху викласти нарізані томати, полити соусом, посипати тертим пармезаном і поставити під добре розігрітий гриль до утворення золотистої скоринки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)