
Мигдалеве молоко
Мигдалеве молоко є обов'язковим інгредієнтом в багатьох рецептах домашньої випічки і всіляких десертів, але, на жаль, далеко не в кожному магазині його можна придбати. Але не відмовлятися ж від приготування бананового тортика, шоколадного пудингу або пісних вівсяних вафлей? Або ж доведеться шукати, чим же таким замінити цей рідкісний продукт? Звичайно ж, не доведеться. Адже його можна приготувати в домашніх умовах. І це, до речі, дуже просто і швидко. Головне – залити мигдаль водою заздалегідь. Найглибша омана на тему мигдалевого молока – припущення, що в його складі присутнє молоко. Насправді ж, це не так. Які інгредієнти використовуються в цьому напої – читайте в нашому рецепті.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Мигдаль
240 г
Мед Літній Мед 750г
1 ст. л.
Вода негазована Аквуля 2л
4 ст.
Ванілін Еко 2г
3 г
Етапи приготування
01
Залити мигдаль водою і дати постояти мінімум 6 годин, потім злити воду.
02
Викласти мигдаль в блендер і додати холодну воду.
03
Збивати, поки на поверхні не з'явиться піна.
04
Додати мед і ванілін. Збивати ще 20-30 секунд.
05
Згорнути марлю мінімум в 4 шари. Процідити мигдалеву суміш в глечик через марлю, допомагаючи ложкою. Мигдальне молоко готове.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)