
Фарширований перець у мультиварці
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фарш М'ясний Сомельє з кролика
700 г.
Рис пропарений
70 г.
Цибуля ріпчаста молода
350 г.
Морква
200 г.
Помідори рожеві фасовка
400 г.
Олія соняшникова салатна 500мл
3 ст. л.
Лист лавровий
1 шт.
Зелень петрушки сушена Pripravka 10г
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Помити м'ясо, нарізати на шматочки. Почистити 150 г. цибулі, помити. Пропустити через м'ясорубку м'ясо з цибулею. Посолити і поперчити.
02
Промити рис, додати до фаршу. Ретельно перемішати, додати суху зелень. Перемішати.
03
Моркву і 200 г. цибулі помити, почистити. Моркву натерти на середній тертці, цибулю нарізати кубиками.
04
Увімкнути мультиварку в режим "Випічка" на 40 хвилин. Налити в мультиварку соняшникову олію і додати цибулю з морквою. Готувати овочі 20 хвилин при відкритій кришці.
05
Помити перці, зрізати верхівки, вийняти насіння. Начинити фаршем.
06
Помити помідори, натерти на тертці, без шкірки.
07
Через 20 хвилин, укласти перці в мультиварку. Залити тертими помідорами. Посолити, поперчити, додати лавровий лист. Залити перці 600 мл. гарячої води. Закрити кришку мультиварки, готувати решту 20 хвилин режиму мультиварки. Коли програма "Випічка" закінчиться, спробувати на сіль, при необхідності додати. Переключити мультиварку в режим "Тушкування" на 1,5 години.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)