
Хлібний пудинг із родзинками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
50 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
400 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
50 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Цукор ванільний Auchan 8г
1 пакетик
Родзинки
50 г.
Коньяк Frapin 40% 0,7л
2 ст. л.
Сметана ХМЗ 20%
за смаком
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Етапи приготування
01
Родзинки залити на 2-3 хвилини окропом. Потім злити воду і додати коньяк.
02
З кожної скибочки хліба зрізати скоринки, намазати хліб тонким шаром масла, розрізати навпіл або навскоси.
03
Яйця збити вінчиком. Додати вершки, цукор і ванільний цукор. Ретельно перемішати.
04
Форму для випікання змастити олією. Викласти 1/3 хлібних скибочок. Посипати половиною родзинок. Зверху полити сумішшю вершків та яєць.
05
Викласти другу третину хліба, посипати родзинками, полити вершковою сумішшю.
06
Потім викласти хліб, який залишився. Залити вершковою сумішшю. Залишити просочитися на 15 хвилин.
07
Форму щільно загорнути фольгою, поставити у форму більшу за розміром.Влити гарячу воду, щоб вона доходила приблизно до половини форми.
08
Поставити в розігріту до 180°C духовку. Готувати приблизно 1 годину.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)