
Сирний пиріг з грушею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
4 шт.
Масло вершкове домашнє
80 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 склянка
Борошно пшеничне вищий гатунок
1,5 склянки
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч.л.
Цукор ванільний Auchan 8г
2 ч.л.
Сир кисломолочний 9%
400 г
Сметана ХМЗ 20%
4 ст.л.
Груші Світ фруктів сушені різані 200г
3 шт.
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
1 ст.л.
Етапи приготування
01
Вершкове масло розтопити і остудити. З'єднати з одним яйцем половину склянки і 1 ч.л. ванільного цукру. Злегка збити.
02
У цю суміш просіяти борошно і замісити м'яке тісто. Скачати його в кулю, обернути харчовою плівкою і покласти в морозилку на 10 хвилин.
03
Тим часом духовку нагріти до 180°C.
04
Груші очистити від шкірки і насіння, нарізати тонкими скибочками.
05
У решти яєць білки відокремити від жовтків. Білки прибрати в холодильник.
06
Сир протерти блендером або пропустити через сито.
07
Жовтки збити з цукром, що залишився і ванільним цукром, з'єднати з сиром, додати крохмаль і ще раз збити.
08
Охолоджені білки збити в круту піну (до стійких піків). Порціями з'єднати їх з сирною масою, акуратно перемішуючи її знизу догори. Маса повинна стати пишною.
09
Тісто руками розподілити по формі, сформувавши бортики
10
На тісто викласти шар з двох груш. Залити його сирною масою. Зверху викласти віялом скибочки груші, що залишилися. Випікати пиріг у розігрітій духовці 35-40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)