
Торт з попкорном
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Попкорн 7 солоний 100г
9 ст.
Арахіс смажений
1 ст.
Крекери Delser 500г
1,5 ст.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
200 г.
Сироп Loft Мохіто 250мл
250 мл.
Морозиво Snickers Creamy Арахісове масло 39г
1,5 ст.
Цукор ванільний Auchan 8г
2 ч. л.
Маргарин Olkom столовий 82,2%
150 г.
Молоко мигдальне Ecomil з сиропом агави органічне 1л
1,5 ст. л.
Какао-порошок Аромікс 100г
3 ст. л.
Етапи приготування
01
Підготувати інгредієнти для коржів. Спочатку взяти арахіс. Подрібнити на великі шматочки. З крекерів утворити крихту (вийде 1,5 склянки).
02
Висипати арахіс і крихту з крекерів в миску. Перемішати. Додати до них попкорн. Відкласти ненадовго у сторону.
03
Зайнятися карамеллю. Приготувати сироп: уварити цукор з водою в співвідношенні 2:1. Повинна вийти склянка сиропу. Коли сироп почне закипати - зняти з вогню. Потім додати арахісове масло (3/4 ст.) і ванільний екстракт. Добре перемішати і відразу ж влити в попкорн.
04
Заздалегідь підготувати форми для запікання: застелити їх фольгою і густо змастити маслом. Суміш зняту з вогню, миттєво залити в підготовлені форми і поставити остигати при кімнатній температурі.
05
Зробити крем. Взяти маргарин, цукрову пудру, арахісове масло, какао-порошок, ванільний екстракт і мигдалеве молоко. Усі вищеперелічені інгредієнти збити. Крем відкласти і перейти до складання торта.
06
Застиглі коржі звільнити від фольги. Викласти на блюдо, формуючи торт: змастити кремом корж, зверху покласти другий, також просочити арахісовим кремом, не забуваючи про бокові частини. Прикрасити на свій смак.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)