
Двошаровий кекс із горіхами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
200 г.
Масло вершкове домашнє
120 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
120 г.
Молоко згущене варене
50 г.
Мигдаль
50 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Коньяк Frapin 40% 0,7л
1 ст. л.
Какао-порошок Аромікс 100г
1 ч. л.
Розпушувач тіста Добрик 15г
0,5 ч. л.
Цукор ванільний Auchan 8г
10 г.
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Етапи приготування
01
Мигдаль залити окропом на 10 хвилин, потім очистити від шкірки.
02
Горіхи дрібно посікти.
03
Збити вершкове масло, цукор і ванільний цукор. У масу додати яйця, згущене молоко, коньяк, збити до однорідності.
04
Додати розпушувач і борошно частинами, кожного разу збиваючи міксером.
05
Половину тіста відкласти в іншу ємність, додати горіхи (2 ст. л. горіхів залишити для верху).
06
У другу частину тіста додати какао і добре збити.
07
Форму добре змастити маслом. Викласти тісто з какао, добре розрівняти поверхню.
08
Зверху викласти тісто з горіхами, розрівняти поверхню. Посипати горіхами, які залишились. Поставити в духовку, розігріту до 170°C. Випікати 60 хвилин.
09
Готовий кекс остудити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)