
Солодка рисова запіканка з кисломолчним сиром і яблуками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний Біло нежирний 180г
200 г.
Рис пропарений
200 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
2 склянки
Цукор Ваш Цукор 10кг
3 ст. л.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Родзинки
80 г.
Сметана Ферма 15% 300г
1 ст. л.
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
30 г.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Рис відварити в «половинному молоці» (молоко розбавляється водою наполовину).
02
Родзинки промити і обшпарити окропом.
03
2 яйця вінчиком збити з цукром.
04
Через сито протерти сир.
05
Яблука почистити і нарізати скибочками.
06
Відварений рис охолодити і з'єднати з яєчно-цукровою сумішшю, родзинками, яблуком і добре вимішати.
07
Змастити сотейник соняшниковою олією, присипати товченими сухарями і помістити в нього отриману суміш.
08
Щоб вийшла гарна скоринка, жовтком, змішаним зі сметаною, змастити поверхню майбутньої запіканки.
09
Запіканку випікати в духовці, нагрітій до 220°C 20-30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)