
Пончики з рікоти з лимонною цедрою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
1,5 ст. л.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
200 мл.
Розпушувач тіста Добрик 15г
0,5 ч. л.
Цедра лимону Kotanyi 14г
за смаком
Сир Sterilgarda Рікота 250г
2 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Яйце куряче С0 1шт
0,5 шт.
Екстракт Carmencita ванільний 150мл
за смаком
Цукрова пудра Aro 250г
за смаком
Сіль Єгипет
0,25 ч. л.
Етапи приготування
01
Налити рослинну олію в каструлю, поставити на вогонь, розжарити до 190°C.
02
У мисці змішати борошно із розпушувачем, додати цедру та сіль, перемішати.
03
В окремій мисці змішати сир, попередньо збиті яйця, цукор і ванільний екстракт. Змішати обидві суміші, ретельно перемішати.
04
У розігріту олію по 1 ст. л. тіста викласти порцію пончиків, постійно перевертаючи, обсмажити до золотистого кольору. Так само вчинити з усім тістом.
05
Викласти на тарілку, застелену паперовим рушником, готові пончики, після перекласти в іншу тарілку, посипати зверху цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)