
Печиво "Равлики"
Навіть саме просте печиво може бути дуже незвичайним, якщо до справи підійти з бажанням і мати трохи фантазії. Печиво "Равлик" буде доречним в домі, де є діти. Адже саме вони більше всіх люблять, коли солодощі не лише смачні, а й привабливі з виду. Це печиво робиться дуже легко і швидко. Воно під силу навіть молодим господаркам, які тільки вчаться готувати. та проте його цікаві кольори порадують всіх: і дорослих, і дітей. Його можна пекти хоч кожен день до сімейного чаювання, брати із собою на роботу в якості закуски і частувань. Крім того, ви можете окремо приготувати солодку помадку і полити нею печиво, щоб надати йому новий смак.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
125 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Борошно 7 1кг
300 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Какао-порошок Аромікс 100г
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Збити блендером цукор, нарізане кубиками вершкове масло, яйце. Додати борошно, продовжуючи мішати тісто, поки воно не стане еластичним.
02
Отримане тісто розділити на 2 рівні частини. В одну з частин додати какао порошок. Ретельно перемішати.
03
Обидва шматочки тіста розкачати в тонкий пласт і накласти один на інший. Скатати рулет і нарізати кружечками по сантиметру.
04
Викласти на деко і випікати протягом 30 хвилин при 180°C.
05
Готове печиво "Равлики" остудити і подавати до чаю або кави.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)