
Червоний рис зі спеціями, куркою і зеленим горошком
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
3 ст. л.
Філе куряче
680 г.
Перець Ista болгарський червоний та жовтий на грилі 1000г
3 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Часник
1 шт.
Орегано Auchan 20г
1 ст. л.
Паприка різана червона
1 ст. л.
Перець кайєнський Badia мелений 49,6г
0,75 ч. л.
Рис пропарений
300 г.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
400 мл.
Соус томатний Руна Гострий фірмовий 485г
120 мл.
Горошок зелений Лімо заморожений 400г
300 г.
Етапи приготування
01
Налити в розігріту сковороду на середньому вогні оливкову олію. Курку натерти сіллю і перцем, викласти м'ясо на сковороду із олією. Додати до курки на сковороді подрібнену цибулю, часник і перець. Обсмажувати протягом 5 хвилин.
02
Додати в сковороду паприку і кайєнський перець. Всипати рис, ретельно перемішати.
03
Влити в сковороду бульйон і томатний соус, довести суміш до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою сковороду, тушкувати протягом 25 хвилин, курка і рис мають стати м'якими, а рідина повинна увібратися.
04
Наприкінці, за 2 хвилини до готовності додати зелений горошок, посолити і поперчити за смаком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)