
Крамік
"Крамік" (cramique) - дослівно перекладається як "здобний хліб з родзинками". Головне в приготуванні цього хліба (і, напевно, єдине) - це правильно замісити тісто. Так як воно дріжджове, то потрібно поставитися до роботи досить серйозно. Щоб тісто добре піднялося, і в підсумку вийшов смачний повітряний хліб. Крім того, сам процес приготування займає не так багато часу, так що завжди мати в домі свіжий, зроблений своїми руками, хліб - це і приємно, і сподобається всій вашій родині. Тим більше, що зверху ще можна посипати його кунжутом за бажанням або ж чимось ще. Також можна разом із родзинками в тісто додати горішки для смаку. До слова, експериментуйте, як хочете.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
450 г.
Дріжджі Львівські Дріжджі пресовані 42г
20 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
200 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
10 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Родзинки
250 г.
Етапи приготування
01
З борошна, дріжджів і теплого молока замісити тісто, залишити підніматися в теплому місці.
02
Додати 1 яйце і 2 жовтки, сіль, цукор, масло, родзинки (попередньо замочені в теплій воді). Добре замішати і залишити на 1 годину.
03
Після того, як тісто збільшиться в об'ємі, викласти у змащену форму і поставити в гарячу духовку на 45 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)