
Домашня булка з малиновим джемом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
250 г.
Масло вершкове домашнє
70 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Цукор ванільний Auchan 8г
10 г.
Цукор тростинний Verival нерафінований 500г
100 г.
Пудра цукрова Auchan 200г
за смаком
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
5 г.
Джем 7 Малиновий 230г
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл.
Етапи приготування
01
Змішати в мисці обидва види цукру і розм'якшене вершкове масло, збити міксером. Ввести в суміш яйце, додати сіль, влити молоко, перемішати.
02
В окрему миску просіяти борошно, зробити в центрі ямку, влити молочну суміш, додати сюди ж дріжджі, замісити тісто.
03
Перекласти тісто в тепле місце на 1 годину. Присипати стіл борошном. Викласти на нього тісто, яке збільшилося в два рази, розкачати ист товщиною 5-7 мм. Зверху на тісто викласти джем, розрівняти його по всій площі тіста. Загорнути в рулет, накрити рушником, залишити на 10-15 хвилин.
04
Розігріти духовку до температури 180ºС, деко для випікання застелити харчовим папером, викласти зверху рулет. Випікати протягом 20-30 хвилин, до рум'янцю. При подачі посипати зверху цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)