
Сирні палички
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
170 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
150 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл.
Розпушувач тіста Добрик 15г
0,3 ч. л.
Лимон
0,5 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Кунжут
за смаком
Етапи приготування
01
Натерти сир на дрібній тертці.
02
Потім натерти на дрібній тертці цедру половинки лимона так, щоб не зачіпати білу частину лимона.
03
Вершкове масло, бажано кімнатної температури, покласти в миску. Туди ж додати тертий сир і терту цедру лимона. Посолити за смаком і гарненько перемішати.
04
Слідом влити в миску молоко і знову все ретельно перемішати.
05
Змішати борошно і розпушувач. Потім додавати борошно до сирної суміші частинами, причому кожного разу, вимішувати ложкою.
06
З готового тіста скатати кулю і поставити в холодильник на 30 хвилин.
07
Після чого розкатати тісто так, щоб товщина його була не більше 1 см.
08
Обрізати краї тіста, щоб воно мало форму квадрата.
09
Потім порізати тісто на два ряди смужок, кожна приблизно 1,5 см. шириною і скрутити кожну смужку в спіраль, при цьому злегка витягаючи її в довжину. Обрізки тіста знову зліпити в кулю, розкачати і т.д.
10
Кожну підготовлену спіраль обваляти в кунжуті.
11
Деко застелити папером і викласти сирні спіральки. Деко поставити в розігріту до 180°С духовку. Випікати близько 15-20 хвилин.
12
Після цього палички можна подавати, але вони будуть трохи м'якими. Якщо їх залишити на кілька годин, то вони стануть повністю хрусткими.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)