
Зимовий суп із квасолею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Квасоля Auchan червона сушена 450г
100 г.
Куряче філе Алан варено-копчене
2 шт.
Помідори Auchan консервовані з зеленню 3л
450 г.
Бульйон Еко Велика ложка грибний 11г
2 л.
Цибуля
1 шт.
Морква
2 шт.
Часник
2 зубчики
Петрушка 70г
за смаком
Кріп 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Квасолю попередньо замочити у воді на ніч.
02
У великій каструлі відварити квасолю в 1,5 л. води: довести до кипіння, зменшити вогонь і варити на повільному вогні, не накриваючи, 10 хвилин. Зняти з вогню. Злити воду і промити квасолю.
03
У каструлю до квасолі додати нарізані цибулю, кріп, моркву, часник, петрушку і перець. Влити курячий бульйон, довести до кипіння.
04
Покласти в каструлю курячу грудку і помідори, накрити кришкою і варити приблизно 30 хвилин або до повної готовності квасолі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)