
Яблучні деруни
Хочете здивувати своїх друзів смачними оладками, від яких захоплює дух? Кожен, хто їх куштує, не може забути цей чудовий ніжний смак! Спробуйте приготувати щось новеньке - яблучні деруни. Ви ж любите, коли страву робити легко і просто? Ці деруни якраз такі. Не біда, якщо гості несподівано завітали, або у вас мало часу, щоб приготувати вечерю. Такий невигадливий рецепт яблучних дерунів не забере у вас багато часу, а гості точно будуть раді такому частуванню. Яблука роблять страву дуже соковитою і корисною. Чим простіша страва, тим вона смачніша!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
300 г.
Яйця курячі Eurogroup 10шт
2 шт.
Спеція Перець чорний мелений
1 дрібка
Яблуко Джонапринц 70+
200 г.
Сіль Єгипет
1 дрібка
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
50 мл.
Етапи приготування
01
Для приготування яблучних дерунів знадобиться картопля, яблука, яйця, сіль, перець.
02
Картоплю почистити і натерти на тертці з великими отворами.
03
Віджати терту картоплю.
04
Додати до картоплі очищені і натерті яблука, з яких теж попередньо віджатий сік.
05
Додати в картопляно-яблучну масу 2 яйця.
06
Додати сіль і перець.
07
Обсмажити деруни на олії з обох боків до золотистого кольору .
08
Подавати такі деруни потрібно гарячими з кефіром, сметаною, ряжанкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)