
Вівсянка з грушею, сиром Горгонзола та мигдалем
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир горгонзола солодка Igor Blu 48%
50г
Сир вершковий Saint Andre 200г
1шт
Груша
1/2шт
Мигдаль
на смак
Мед Літній Мед 750г
на смак
Етапи приготування
01
В невеличку каструлю насипаємо 6 столових ложок вівсянки.
02
Доливаємо воду на 1 см вище вівсянки.
03
На повільному вогні варимо 10 хвилин помішуючи
04
Додаємо 1 чайну ложку меду.
05
Викладаємо на тарілку, додаємо зверху вершковий сир, грушу, сир Горгонзола.
06
Посипаємо корицею та мигдалем. Смачного!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)