
Форель, запечена з цибулею і білим вином
Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування прекрасної страви - форель, запечена з цибулею і білим вином. Ця страва підійде, якщо у вас в родині якась радісна подія або просто свято. Адже, форель - це дуже вишукана і шляхетна риба. Її присутність на столі вже говорить про особливий підвищений настрій членів сім'ї. Крім того, страви з форелі дуже поживні і корисні. Форель чудова за своїми смаковими якостями риба. Її відмінна особливість в тому, що вона не може існувати там, де вода забруднена. Люди, які часто вживають страви з форелі менше хворіють онкологією. Також ця риба - це вражаючий набір вітамінів, хороший засіб від гіпертонії, депресії і для поліпшення пам'яті.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Форель жива
800 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
40 мл.
Лимон
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Чебрець Metro Chef подрібнений 60г
за смаком
Етапи приготування
01
Рибу почистити. Цибулю дрібно нарізати.
02
Влити в цибулю вино і вичавити сік лимона. Пом'яти суміш руками, щоб із цибулі виділився сік і змішався з іншою рідиною.
03
На рибі гострим ножем зробити неглибокі надрізи, посолити і поперчити з обох сторін, злегка посипати чебрецем.
04
Викласти форель на фольгу. Зверху викласти цибулю і полити маринадом. Поставити в духовку, розігріту до 190°C на 30 хвилин.
05
Подавати гарячою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)