
Салат з креветок і мандаринів
З чим асоціюються у Вас новорічні свята? Мабуть, із запахом свіжої ялинки в будинку, легендарним салатом «Олів'є» (куди ж без нього?) та, звичайно ж, з яскравими промінчиками сонця в ці холодні деньки – мандаринками. З цим чудовим цитрусовим пропонуємо приготувати чудовий новорічний салатик, який не тільки підніме Всім настрій, але і здивує своїм ніжним, делікатним смаком і майже невагомою текстурою. Завдяки присутності кисленьких дольок мандаринів і кисло-солодких яблучок виникають дуже цікаві смакові відчуття, які чудово доповнює морський делікатес – ніжні королівські креветки. У майонезну заправку рекомендуємо додати свіжовичавлений мандариновий або лимонний сік.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Мандарини Lorado в сиропі 850мл
6 шт.
Креветки 90/120
150 г.
Яблуко Джонапринц 70+
120 г.
Стебло селери
100 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
30 г.
Лимон
20 г.
Салат Vita Verde Яскравий 120г
40 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Креветки відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити їх. Очистити мандарини, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Салат помити, просушити, нарвати руками.
02
Яблуко помити, нарізати скибочками або кубиками, збризнути лимонним соком. Селеру помити і нарізати кубиками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)